Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 New in!

Op zoek naar betaalbare therapeutische steunkousen en -panty’s? Dan ben je bij Veritas aan het juiste adres. Het Sanyleg-gamma bevat compressiekousen en -panty’s met verschillende compressiegraden. Er zijn ook diabetische sokken voor mensen met gevoelige voeten. Voor elk wat wils!

Waarom zou je kiezen om compressiekousen van Sanyleg te dragen? Heel simpel, ze zorgen voor betere doorbloeding van de benen en er is aangetoond dat ze zelfs bij ernstige veneuze aandoeningen helpen. De producten worden gemaakt met speciale garens die zowel maximale elasticiteit als optimaal esthetisch design garanderen.

Binnen het gamma kan je kiezen tussen verschillende compressie-klassen: compressie wordt uitgedrukt in millimeter kwik (mmHg). De compressie wordt gecreëerd door kousen en panty’s te maken met speciale machines die geprogrammeerd worden om met heel elastische garens de exacte druk op de juiste plaatsen te voorzien. De Sanyleg steunkousen en steunpanty’s hebben een graduele compressie: aan de enkel heb je de sterkste compressie en die vermindert naar het bovenbeen toe.

Daarnaast zijn er ook diabetische sokken zonder compressie. Ze blokkeren de circulatie niet en zorgen voor maximaal comfort voor mensen met gevoelige voeten.

Hoe bepaal je de juiste maat?

Alvorens te shoppen, is het belangrijk om de juiste maat te bepalen!

Maattabel katoenen compressiekousen Sanyleg

Maattabel nylon compressiepanty's Sanyleg

Maattabel nylon compressiekousen Sanyleg

TIP!

Twijfel je over de maat? Neem dan contact op met onze klantendienst of ga naar een Veritas winkel. Het personeel in onze winkels is opgeleid om de juiste maat van de klant te kunnen bepalen bij het shoppen van de Sanyleg collectie. Ze helpen je met veel plezier verder.

 Verkrijgbaar in onderstaande winkels:

 Leuven
 Mortsel
 Nijvel SC
 Ieper
 Mechelen
 Waasland SC
 Belle Ile/Luik SC
 Stokkel
 Oostende
 Turnhout
 Gent Centr
 Place cathédr./Luik
 Hasselt
 Aalst
 Namen
 Kortrijk
 Rue de Tongres/Bru
 Kuurne SC
 Westland SC
 Wijnegem SC
 Genk
 Waterloo
 Sint-Joris-Winge
 Louv-la-neuv SC
 Lommel
 Deinze
 Oudenaarde
 Esch (Lux)
 Nieuwpoort
 Ninove
 Leysstraat/Antw
 Mons-Gr Prés SC
 Hasselt 2
 Brugge Steenstraat

 Woluwe SC
 Wilrijk
 Auvelais
 Boortmeerbeek
 Belle Etoile (Lux)
 Schoten
 Schelle
 Lochristi
 Leuven 2
 Bree
 Roeselare 2
 Arlon
 Gerpinnes
 Schoenmarkt 2
 Knokke
 Jette