Ottobre

Ottobre kids lente 1/2022 NL

Slechts € 7,00 Normale prijs € 14,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Product omschrijving

Ottobre design kids NL is een Nederlandstalig naaipatroontijdschrift vol inpirerende ontwerpen voor kinderen van alle leeftijden. De patronen zijn op ware grootte en worden afgedrukt op 6 grote patroonbladen. Het tijdschrift is gericht op zowel beginners als meer ervaren naaisters.

De voorjaarscollectie voor peuters bestaat uit twee heerlijke hoodies, een trainingsbroek, een denim jumpsuit, een jersey jurk en tuniek, een blouse, leggings met franjes, en een hippe jas en broek van canvas.

Voor baby's zijn er zachte artikelen van biologisch katoen: een sweatshirt romper, een ribgebreid T-shirt, een hoodie en sweatpants. Er zijn ook corduroy overalls, twee mooie jumpsuits.

Voor kleuters vind je jeans en jeans jasjes in vrolijke kleuren, praktische hoodies, sweatshirts, verschillende joggingbroeken en een broek met wijde pijpen van jersey. Ook een ribgebreide top en jurk.

Voor schoolkinderen is er veel blauwe denim: een jurk, een shirt en een jas. Daarnaast is er een corduroy rokje en een gestreept tricot topje voor meisjes, en een sweatshirt en sweatbroek voor jongens.


Auteur

Ottobre

Product informatie
Product code

453621000003-999

Barcode

2000010401949