Selecteer je taal / Choisissez votre langue

ONZE WAARDEN

KLANTGERICHT

Jou een supertoffe aankoopbeleving bezorgen én een big smile, daar draait het om bij Veritas. Dat begint bij een hartelijke, gemeende begroeting waarbij we je recht in de ogen kijken. Hulp nodig? Onze medewerkers luisteren oprecht naar je vraag. Samen gaan jullie op zoek naar het product dat past bij je noden. De handige tips & tricks en interessante promoties krijg je er zomaar bij.

GECONNECTEERD

Veritas is reuzebenieuwd om te weten wat er leeft bij jou als klant. We voelen ons graag met je verbonden om je nóg beter te adviseren en je een goed gevoel te bezorgen. Daarom bloggen we erop los, posten we leuke foto’s op Facebook, Instagram en Pinterest, organiseren we creatieve workshops, sturen we nieuwsbrieven met hippe nieuwigheden, enz. Kortom, we delen volop onze creatieve passie en moedigen je aan om hetzelfde te doen. Co-creatie #veryveritas, here we come!

VERRASSEND

Kom je snuisteren in een van onze filialen of bezoek je onze webshop, dan ontdek je telkens opnieuw een trendy walhalla waar je modehartje sneller van gaat slaan. Ready-to-wear accessoires, sokken, stoffen, juwelen, haarbanden en massa’s customizing materiaal: een bezoekje aan Veritas is altijd de moeite waard en allesbehalve saai. Meer zelfs, wij zetten alles op alles om jou te verrassen met originele vondstenonverwachte DIY-ideetjes en toffe koopjes die je creatiefste dromen overtreffen.

GEPASSIONEERD

Alles wat we doen bij Veritas, doen we graag. Mét passie, toewijding en trots. Onze winkels zijn uitnodigend en tot in de kleinste puntjes in orde. Zo kan jij in een positieve sfeer naar hartenlust shoppen. Geen extraatje is ons te veel en we hopen dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt. Zo kunnen we ook jou inspireren om je creatieve kant fier te laten zien en het beste in jezelf naar boven te halen.

VERANTWOORDELIJK

Hoe snel de mode ook evolueert met trends, hypes en rages, één ding raakt bij Veritas nooit ‘out of style’: eerlijke, transparante en respectvolle communicatie. Wij zijn ons heel erg bewust van de sociale en ecologische impact die we creëren met onze winkels en gaan er verstandig mee om. Maar verantwoord ondernemen is veel breder dan dat. Zo mag je bijvoorbeeld ook gerust zijn dat je persoonsgegevens en data bij ons in veilige handen zijn.