La Maison Victor

La Maison Victor 6/2022 NL

Kleur Groen
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Product omschrijving

La Maison Victor 6/2022 NL.

De winter en de eindejaarsfeesten komen er opnieuw aan. Hoog tijd om na te denken over warme en elegante outfits om stijlvol de koude mee te trotseren.

Met onze nieuwe patronen kan je je in de koudste maanden gezellig inwikkelen. En dat mag je letterlijk nemen: wat dacht je van de Jade overslagrok? Of kunnen we je strikken voor de Nova winterjurk met knoop in de taille? De Ariana cardigan is een kort vest met overslag. Het stikwerk is gelukkig niet zo ingewikkeld. Zoek je nog een jurk voor de feestdagen? Dan is er Aurora, een doorknoopjurk met unieke vlindermouwen. Of maak Cecilia, een soepel vallende jurk met knappe knoop aan de hals. De Eleonor blouse met verfijnde kanten randjes draag je zowel feestelijk als door de week. En combineert prachtig met de Hazel broek met hoge taille. Mag het wat meer casual? Maak dan zelf de trendy mouwloze pufferjas Reagan. Je maakt hem zo donzig als je zelf wilt want ook het vullen doe je helemaal zelf!

Kleine meisjes worden vast verliefd op de zwierige Zacky jurk met diagonale zakken. Of op de Abby blouse met romantische ruffles. Jongens voelen zich ongetwijfeld goed in de comfy Bobo joggingbroek. En manlief straalt in zijn nieuwe tijdloze overhemd.

Een trendy en warme wintergarderobe? Die maak je zelf met dit prachtige nummer van La Maison Victor!

Auteur

La Maison Victor

Product informatie
Kleur

Groen

Product code

453622000013-999