Selecteer je taal / Choisissez votre langue

BENIEUWD NAAR ONZE DIY TRENDS?

DIT WORDEN DE DIY TRENDS

EEN STREEPJE VOOR

In een trui, sjaal, sokken of cardigan, streepjes blijven een onmisbaar item in je najaarslook. Kies voor simpel zwart-wit, of speel met kleur en diktes van de strepen. Met deze ideetjes uit ons nieuwste inspiratiefolder-breien heb je altijd een streepje voor ;-) 

PRINTS

Je kunt er niet omheen – prints zijn alomtegenwoordig dit najaar. Leopard, vichy, bloemen, het zullen slechts enkele van de vele motiefjes zijn die je gaat tegenkomen. Deze ideetjes uit ons nieuwste naaimagazine geven je alvast wat inspiratie voor je eigen garderobe.

POP COLOURS

Het hoeft deze herfst niet allemaal zo somber te zijn, ook felle kleuren springen dit najaar in het oog. Experimenteer met echte eyecatchers zoals felblauw, geel of rood. Deze ideetjes kun je vinden in het nieuwe breimagazine.

EEN EXTRAATJE

Wie van wat meer opsmuk houdt, kan zich dit najaar helemaal laten gaan. Zowel in de DIY als in de winkels mag er een beetje bling toegevoegd worden. Pareltjes, franjes, steentjes; opties genoeg om jouw creatie die extra touch te geven op jouw manier.

GLITTER & GLANS

Voel je stilaan die feestkriebels al komen? Dan kun je best nu al starten aan je DIY partylook! Denk aan luxueuze stoffen met rijke prints. Het mantelpak is ook helemaal terug van weggeweest en staat superelegant.

IN DE BLOEMETJES

Zomer, herfst of winter: bloemen blijven een vaste waarde als het om stijl gaat. Of je ze nu gebruikt in je zelfgenaaide jurk of er zelf maakt van wol, ze geven jouw outfit altijd die romantische, dromerige touch.

WORKSHOPS

Zin gekregen van al deze creativiteit, maar heb je wat hulp nodig om te starten of werk je liever in gezelschap? Schrijf je dan in voor een van de vele workshops. Onze lesgeefsters helpen je graag op weg bij je volgende project!

BREIEN
NAAIEN
CUSTOMIZING