Panty's en collants

Op zoek naar de ideale panty? Die vind je bij Veritas. Of je nu op zoek bent naar warme fleece panty’s, stijlvolle steunpanty’s, klassieke panty’s, panty’s met een mooie print, stay-ups of een andere panty, je zal vinden wat je zoekt. Er zijn panty’s van onder andere inSua, Cavallini, Wolford, Falke, inSua The Collection en Sanyleg. Ontdek ze allemaal hier!

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Panty's voor dames

Een panty, oftewel een maillot, is de samenstelling van een nylonkous met een broekje. Hoewel panties oorspronkelijk uitsluitend bedoeld waren om de benen van de vrouw lekker warm te houden, worden ze tegenwoordig ook vaak gedragen om modieuze redenen. Deze trendy beenmode voor vrouwen is erg populair en bestaat dan ook in alle denkbare varianten. Van huidkleurige panty's voor elke dag tot sexy fishnet panty's voor speciale gelegenheden: bij Veritas vindt elke vrouw de juiste panty. 

Panty's versus collants

Panty's en collants. Je hoort deze twee begrippen vaak door elkaar, maar toch hebben ze een andere betekenis. Terwijl een panty dunner is en gemaakt is van nylon, is een collant voor dames namelijk gemaakt van gebreide materialen als wol of katoen. Wanneer je hoort praten over een fleece panty, een thermische panty of een gevoerde panty, gaat het dus eigenlijk over een dames collant. In de volksmond wordt een collant ook wel eens een kousenbroek genoemd. 

Modieuze panty's bij Veritas

Elke gelegenheid vraagt om een ander soort panty. Heb jij een heleboel leuke casual jurkjes en rokjes in je kast hangen? Dan heb je beslist een paar duurzame panty's voor vrouwen in een neutrale kleur nodig. Maak een persoonlijke wishlist en bestel jouw favoriete huidkleurige panty of effen zwarte panty op veritas.be. Ben je op zoek naar panty's voor speciale gelegenheden? De juiste panty kopen voor elk feestje doe je ook bij Veritas. Een panty met bloemen voor een mooie female touch, een fishnet panty voor een romantisch avondje uit of een hippe panty met luipaardprint voor onder je party dress: tussen onze panty trends vind je ze allemaal. 

Bij Veritas vindt iedere vrouw haar nieuwe favoriete panty

Wil je niet alleen een mooie, maar ook een echt comfortabele panty? Dan zit je goed op veritas.be. Kijk rustig rond tussen ons ruim aanbod aan steunpanty's in diverse stijlen en prints en geniet van maximale elegantie en comfort voor je benen. Ook voor andere soorten panty's, zoals een extra warme panty of een panty in grote maten kan je steeds terecht in onze exclusieve collectie. 

Online panty's kopen bij Veritas

Wanneer je online op zoek gaat naar Belgische kledingwinkels met panty's, vind je er verschillende. Door te kiezen voor een dames panty van Veritas, trakteer je jezelf op meerdere, fantastische voordelen. Bij Veritas ben je er zeker van dat je kiest voor een panty die beantwoordt aan de laatste modetrends. Bovendien heb je de keuze uit een enorm veelzijdig aanbod aan panty's voor vrouwen. Van dunne nylon panty's in een effen kleur tot lekker warme, wollen collants met een drukke print. In onze collectie vind je ze allemaal. Laat je verleiden op veritas.be en shop jouw favoriete panty's!