tricot challenge

Gemakkelijk bestellen

Veilig betalen

Snelle levering

Gratis levering in je Veritas winkel

Tricot challenge
We dagen je uit! Ga onze nieuwe Tricot Challenge aan en geniet komende winter van zelfgebreide warme sokken. Jong en oud, absolute beginners en ervaren brei(st)ers, iedereen doet mee! Jij kiest je niveau en wij zorgen voor een aangepaste werkbeschrijving.

You did it! Dankzij jou was onze Tricot Challenge een succes. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor onder de kerstboom? Haal dan je naalden weer boven en brei een paar warme sokken voor je mama of papa. Een dankbare knuffel verzekerd.

Dank je wel en tot de volgende challenge!

Absolute beginners

Absolute breibeginner? Spannend! Binnen zeven weken pak jij uit met een paar nieuwe sokken. Klaar om te breien met vijf kousennaalden? We leggen je stap voor stap uit hoe dat moet.

Check onze Facebookgroep Breien met Veritas voor nog meer breitips.

Succes!

Leergierige beginners

Heb je al wat ervaring met breinaalden en sta je open voor een prikkelende uitdaging? Klaar om strepen en zigzag te breien? We leren je werken met rondbreinaalden en twee kleuren wol. We leggen je stap voor stap uit hoe dat moet in onze YouTube-filmpjes.

Check onze Facebookgroep Breien met Veritas voor nog meer breitips.

Succes!

Gevorderden

Zijn je breinaalden vergroeid met je handen? Een ervaren brei(st)er als jij verdient een extra pittige uitdaging! Wat denk je van warme pantoffelsokken in dikke alpacawol? In zeven weken leer je continentaal, kabels en verkorte toeren breien. En ook de kitchener stitch staat op het programma. Onze YouTube-filmpjes tonen je stap voor stap hoe je dat allemaal aanpakt.

Check onze Facebookgroep Breien met Veritas voor nog meer breitips.

Succes!