Bandeaux

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Hoofdbanden voor dames

Ben je op zoek naar een mooi haaraccessoire voor dames dat tegelijkertijd praktisch en stijlvol is? Dan is de hoofdband voor dames beslist iets voor jou. Een hoofdband is multifunctioneel en bestaat tegenwoordig in alle denkbare kleuren en designs. Ook bij Veritas vind je een zeer uiteenlopende collectie hoofdbanden voor dames voor elk seizoen van het jaar. Laat je inspireren door onze collectie en bestel je favoriete hoofdband in onze webshop of breng een bezoekje aan de Veritas-winkel bij jou in de buurt! 

De voordelen van een hoofdband

Unieke toevoeging aan je outfit

Wanneer je op zoek gaat naar trendy haaraccessoires zijn hoofdbanden wellicht niet het eerste waar je aan denkt. Nochtans kan een hoofdband jouw outfit de gewenste finishing touch geven. Ga voor een leuke dames hoofdband in de vorm van een strik voor een vrolijke, speelse look of werk je outfit af met een velours hoofdband voor een feestelijke gelegenheid. 

Bescherming tegen koude

Hoofdbanden zien er niet alleen leuk uit, ze zorgen er ook voor dat je geen koud hoofd en oren krijgt. Maak je keuze uit onze gebreide hoofdbanden en shop jouw favoriete hoofdband voor de winter. 

Ze houden je haar uit je gezicht

Ben je op zoek naar een hoofdband om je haar uit je gezicht te houden tijdens het sporten of bijvoorbeeld op de fiets? Dan zijn elastische hoofdbanden echt geen overbodige luxe. Bij Veritas vind je een veelzijdige collectie trendy hoofdbanden in basic kleuren voor elke dag en in felle kleuren om juist een fashion statement te maken.

Veritas hoofdbanden voor dames

Wat haarmode nu precies betekent, is voor iedereen anders. Terwijl de ene dame op zoek is naar een geribbelde hoofdband in bosgroen, droomt de andere van een kokette hoofdband in classy white. Nog anderen zijn dan weer helemaal in de ban van casual hoofdbanden in neutrale kleuren voor elke dag. Daarom vind je bij Veritas een ruim assortiment aan modieuze hoofdbanden in diverse ontwerpen, kleuren en materialen. Van basic hoofdbandjes voor dames in alledaags zwart of beige tot fel oranje hoofdbanden met een twist en extra warme hoofdbanden gemaakt van acryl: wij hebben ze allemaal. 

Bestel jouw hoofdband voor dames op veritas.be

Wil jij je haaraccessoires graag aanvullen met een of meerdere trendy hoofdbanden voor dames? Online hoofdbanden kopen doe je hoe dan ook op veritas.be. Bij Veritas bieden we je de keuze uit honderden verschillende hoofdbanden voor dames in vele kleuren en met diverse afwerkingen. Een hoofdband met eenvoudig design in een effen kleur voor elke dag of een dames hoofdband voor speciale gelegenheden afgewerkt met een strik of een twist in een opvallende kleur. In onze uitgebreide collectie vind je naast hoofdbanden ook andere accessoires, zoals hoeden, mutsen, baretten en petten voor dames!