Thermisch ondergoed

Reguleer je lichaamstemperatuur

met thermisch ondergoed

Thermisch ondergoed houdt je lichaamstemperatuur op peil en werkt vochtregulerend. Omdat dit zowel bij warme als bij koude temperaturen van toepassing is, ontwikkelde Veritas een collectie thermisch ondergoed voor warme temperaturen en eentje voor de koude dagen.

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Veritas maakt je warm voor thermisch ondergoed

Thermisch ondergoed: het loont vast en zeker de moeite om erin te investeren. Zeker als je vertrouwt op Veritas en het uitgebreide aanbod aan thermo ondergoed dat je online vindt, geniet je van ondergoed dat echt comfort biedt.

Wat is thermisch ondergoed, wat is het beste thermisch ondergoed en wat zijn precies de voordelen van thermo kleding? Bij Veritas vind je alvast een uitgebreid aanbod aan thermo kleding, van thermo sokken tot thermo shirts, thermo ondergoed voor dames en meer.

Wat is thermisch ondergoed?

Thermisch ondergoed zorgt er in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoenen ondergoed voor dat zweet efficiënt afgevoerd wordt. Hierdoor blijft je lichaam altijd op temperatuur, met natuurlijk een hoger draagcomfort als resultaat. Hieronder gaan we in op de belangrijkste voordelen van thermisch ondergoed voor dames en kinderen en de vele mogelijkheden bij Veritas.

De voordelen van thermisch ondergoed

Of je nu thermische leggings zoekt voor dames of je kindje in de watten wilt leggen met kledij die hem of haar ook 's winters warm houdt, de voordelen van thermo ondergoed reiken ver.

1. Perfect voor buitenshuis

Thermisch ondergoed is het beste ondergoed voor outdoor activiteiten, zeker als het koud is. Dankzij de isolerende eigenschappen van dergelijk ondergoed, te danken aan het gebruik van materiaalsoorten als pilou, geniet je van een optimale warmte-isolatie. Denk maar aan de unieke Inngery thermosokken van InSua. Kortom, het is het perfecte ondergoed voor buitenactiviteiten en koude omstandigheden.

2. Geen last van vocht of zweet

Kies je voor thermo ondergoed met vochtafvoerende eigenschappen? Dan til je je comfort nog een niveau hoger. Vaak bestaan dergelijke leggings uit fleece, zoals de thermo fleece panty van InSua, zodat je geen last hebt van weet. Zelfs niets tijdens het sporten.

3. Ademend ondergoed is goud waard

Ademend thermisch ondergoed is een must-have als je graag outdoor actief bent. Bij Veritas kan je verschillende types ademend thermisch ondergoed vergelijken van merken als InSua. Ook geniet je bij naadloos thermisch ondergoed van een extra comfortabele draagervaring, ook wanneer je intensief sport en vrij wilt bewegen.

4. Thermisch ondergoed voor dames en kinderen

Nog een goede reden om je thermisch ondergoed bij Veritas aan te kopen? Je vindt modieuze thermische kleding voor zowel vrouwen als kinderen. Denk maar aan een thermo shirt van Jacquard voor een vrouwelijke sportoutfit of een Chamonix fleece legging voor meisjes. Meer dan genoeg opties dus, voor elke stijl en leeftijd.

5. Geniet van thermisch ondergoed van kwaliteit

Het beste thermisch ondergoed is duurzaam en stevig en daar kan je bij Veritas van op aan. Onze thermo panty's, thermoshirts, thermosokken en ander thermo ondergoed bestaan uit kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan.

Thermo ondergoed kopen? Veritas is waar je moet zijn

Online winkelen voor warm ondergoed, dat doe je bij Veritas. Ontdek snel onze thermische leggings aanbiedingen en verwen jezelf met verwarmende kledij die ook nog eens echt bijdraagt aan een complete look. Bij Veritas hebben we thermisch ondergoed van inSua en Sloggi

Op zoek naar meer ondergoed? Bekijk dan zeker ons aanbod onderrokjes en jurkjes en shapewear!