Compressiekousen

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Compressiekousen voor gezonde benen

Bij steunkousen denk je al snel aan oudere, hulpbehoevende mensen die weinig beweging hebben en zo risico lopen op spataders. Niets is minder waar, compressiekousen kunnen voor iedereen nuttig zijn! Heb je een staande job of ben je erg sportief? Moet je vaak lang vliegen of heb je af en toe last van vermoeide, onrustige benen na een lange dag? Twijfel dan zeker niet om eens een paar steunkousen te kopen, je benen zullen je dankbaar zijn.

Beste keuze compressiekousen

De termen compressiekousen en steunkousen worden door elkaar gebruikt, maar toch zit er een duidelijk verschil tussen de twee.

 • Steunkousen: worden hoofdzakelijk aangeraden voor mensen met gezonde benen en aders. Steunkousen bieden gemiddeld een lichtere druk op de benen dan compressiekousen. Je draagt ze gedurende je zwangerschap, wanneer je lang rechtstaat, of een zittend beroep hebt. Ze helpen de doorbloeding van je benen en zo hou jij je benen dus langer gezond! Heb je soms last van dijen die tegen mekaar schuren? Dan kunnen ook dijenbanden een oplossing zijn.
 • Compressiekousen: heb je echter regelmatig last van vermoeide benen, opgezette aders of sport je erg intensief? Dan heb je baat bij compressiekousen. De druk van compressiekousen is over het algemeen sterker dan die van gewone steunkousen. Een absolute aanrader dus, als je medische klachten, vaak onrustige benen en risico's op spataderen hebt.

Uitgebreid assortiment compressiekousen bij Veritas

Wil je graag steunkousen kopen? Veritas biedt twee toonaangevende merken op het vlak van steun- en compressiekousen. Sanyleg staat gekend omwille van zijn subtiele steunkousen voor dames en heren. Makkelijk voor dagelijks gebruik of voor specifieke momenten zoals een vliegreis om reizigerstromboze te vermijden. Sanyleg steunkouzen zijn gemaakt uit hoogwaardig katoen en een must voor wie lang, mooie en gezonde benen wil houden. 

Heb je nood aan wat meer steun? Kies dan voor de compressiekousen van Stox. Stox compressiekousen worden ingedeeld naar activiteit, namelijk daily, sport of travel. Het merk biedt stijlvolle compressiekousen voor dames en heren. Ze worden bij allerlei activiteiten aangeraden zoals lang staan of zitten voor een job of tijdens een lange auto- of vliegreis. Je draagt ze om te lopen of te skiën of tijdens je cooldown na lange intensieve sporttraining.

Besluit

Veritas staat al meer dan honderd jaar bekend om zijn kwalitatieve producten op het vlak van handwerk, DIY, beenmode, sokken en lingerie. Ben je op zoek naar hoogwaardige compressiekousen voor gezonde benen? Veritas heeft in België meer dan honderd winkels en een uitgebreid assortiment aan steunkousen of compressiekousen voor elke gelegenheid. Kom gerust even langs in één van onze winkels en vraag advies aan onze gemotiveerde medewerkers. Liever comfortabel bestellen van thuis? Maak dan je keuze via onze uitgebreide webshop op veritas.be.