You are here

Bestellen

Mijn bestelling is geplaatst en ik heb nog geen bevestigingsmail ontvangen. Wat nu?

Van zodra je bestelling is afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. Mocht je deze niet hebben ontvangen, dan raden wij je aan om je junk -of spammailbox te controleren. Indien je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, neem dan contact op met de klantendienst via het contactformulier of via het nummer 0032 3/451.18.32.  

Vind ik in de webshop hetzelfde aanbod terug als in de Veritas winkels?

Momenteel is het aanbod in onze winkels ruimer. We streven ernaar om zoveel mogelijk producten ook online in onze webshop beschikbaar te stellen. 

Hoe kies ik de juiste maat?

Bij de artikels waar je een maat dient te kiezen staat een maattabel. Indien je toch nog twijfels hebt over de juiste maat, kan je steeds contact opnemen met de klantendienst via het contactformulier of via het nummer 0032 3/451 32 18.

Kan ik vanuit het buitenland bestellen?

Ja, bestellen vanuit het buitenland kan. Maar momenteel leveren wij enkel bestellingen in België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk. Je leveringsadres moet dus in België, Luxemburg, Nederland of Frankrijk zijn.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Bestellingen onder de € 30 worden geleverd met een verzendkost van € 3,90 (voor leveringen in Nederland bedragen de verzendkosten €4.90). Bestellingen vanaf € 30 worden gratis geleverd. Leveringen in een Veritas winkel zijn altijd GRATIS.