Welkom bij Atelier Veritas

Atelier Veritas, dat is samen ideeën waarmaken. De plek om handige tips uit te wisselen, nieuwe technieken te leren of om samen met vriendinnen rond de workshoptafel inspiratie op te doen. En dat bij een lekkere kop koffie of thee.

Workshops op maat.

Starter of expert? Regelmatig kun je deelnemen aan workshops die je weer wat verder brengen. Zo’n workshop van 3 uur kost slechts 15 euro. Bovendien geniet je tijdens deze workshop van 10% korting op heel onze collectie.

 

 

 

Deel je talent.

Wij helpen je graag op weg. Fier op je creaties? Toon ze dan zeker op Facebook en Instagram #AtelierVeritas. We zijn benieuwd. Wil jij je talent nog meer delen? Ook dat kan. Kom langs, stel jezelf voor en, wie weet, geef jij binnenkort je eigen workshop of demonstratie in het Atelier.

Nieuws uit het Atelier.

Ook onze gratis driemaandelijkse Atelierkrant zorgt voor ideeën. Laat je inspireren door onze creaties, ga zelf aan de slag met de bijbehorende werkbeschrijving of handige tutorial en ontdek de tips en tricks van andere creatieven.

Ervaren talent of beginner met veel goesting: iedereen is  welkom. Registreer je en ontvang meteen ook onze nieuwsbrief en dan ben je altijd als eerste op de hoogte van speciale events en promoties. We brengen je graag het hele jaar door op goede ideeën. 

 

Jouw voordeel
Shopte je voor 200 euro uit onze creatieve collectie? Dan geniet je met je ID-kaart een heel jaar lang van 10% korting op al je DIY-aankopen!