Nog één week en jouw favoriete paar sokken is klaar om te dragen. Hoe ver staan jullie? Deel zeker jullie voortuitgang met hashtag #madewithveritas! Deze week tonen we jou een template hoe jij je sokken volledig op maat kan maken. Leuk ideetje voor papa onder de kerstboom?

Download de werkomschrijving: 
PDF icon 48175_NL.pdf
Deel dit op: 

Hoe maak je het?

Hopelijk heb je de smaak te pakken en nu je eerste paar sokken bijna klaar is, kan je beginnen dromen van een nieuw paar. Maak je hetzelfde model voor iemand anders, een cadeau voor je papa, mama, dochter,... of probeer je een ander model deze keer?

Zodra je de basis onder de knie hebt, kan je beginnen experimenteren! Brei gestreepte in plaats van effen sokken, ontwerp zelf een jacquardpatroon of combineer de boemeranghiel van sok 2 met de bandteen van sok 3, …

De mogelijkheden zijn eindeloos, en om per sok alle breidetails bij te houden, voorzien wij een template die je kan opstellen per ontwerp.

Download de template hier.

Get inspired en get creative!

De nieuwe Tricot Challenge in een notendop

 

  • Je breit een paar nieuwe sokken in zeven weken tijd.
  • Je kiest zelf je niveau uit drie moeilijkheidsgraden.
  • We bezorgen je wekelijks een werkbeschrijving op maat: uitleg in tekst én beeld via een YouTube-filmpje, te vinden op ons YouTube-kanaal.
  • Jij deelt je creatie op jouw en onze social media met de hashtag #madewithveritas

Check zeker onze Facebookgroep Breien met Veritas voor handige tips en nóg meer breiplezier!