Voor de Absolute beginner - Breien & haken

Volgende week gaan we echt van start. Deze week beginnen we op kousenvoeten: je materiaal verzamelen! Hieronder vind je wat je nodig hebt. O ja, als je het nog niet bent, word dan nu lid van onze Facebookgroep Breien met Veritas. Volg alles op de voet op www.veritas.be/tricotchallenge, waar we elke week een nieuwe stap van de sok bekendmaken.

Download de werkomschrijving: 
PDF icon 47273_NL.pdf
Deel dit op: 

Wat heb je nodig?

Regia 4

Kleur: 3B4
€ 3,95/stuk

Dit garen is de absolute nummer 1 voor zelfgebreide sokken. Eerst en vooral omdat 2 bollen van 50 gram volstaan voor een paar sokken in een maat naar keuze. Warme voetjes gegarandeerd, en toch zal je niet snel last hebben van zweetvoeten. Het anti-allergische materiaal voelt hard aan, maar wordt zacht na een wasbeurt. Ook voor lichtere accessoires en truien is dit materiaal geknipt. En last but not least: je krijgt 10 jaar garantie.

- 75% scheerwol - 25% polyamide.

- Naalddikte: 2 - 3 mm.

- Geschikt voor haken en breien.

Meer informatie
Meer kleuren
Aantal: 2

Stappenplan

Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken. Kies hieronder de taal waarin je dit stappenplan wenst te ontvangen.

Vergeet zeker niet…

Set van 5 ergonomische kousenbreinaalden 20cm

Set van 5 kousenbreinaalden met een revolutionair nieuw design.  Hun punt in druppelvorm maakt het makkelijk om de draad erover te schuiven. De hooktips vergemakkelijken zo de instap voor beginners en bieden gevorderden de mogelijkheid om snel en geluidsarm te werken. Dankzij hun ergonomische design en materiaal glijden de steken vlotter. En de uiteinden van je nieuwe naalden klikken aan elkaar en dienen bovendien als stekenstoppers voor je breiwerk.  Ontdek deze supergesofisticeerde kousenbreinaalden en word een expert!Meer informatie
Maat: 3 mm€ 7,49/stuk

Kunststof stekenmarkeerringen

Heel handig, deze set van 21 steekmarkeerringen om makkelijk steken en toeren in je breiwerk te herkennen. Je hangt ze aan je breiwerk als markering om de tel niet kwijt te raken.

 

Meer informatie
Maat: One size€ 4,09/stuk

Wolnaalden nr. 1-3-5

Met wol- of maasnaalden kan je je breiwerkje mooi afwerken. Deze naalden zijn dikker en hebben een groter oog dan gewone naainaalden waardoor je dikkere draad of wol moeiteloos kan inrijgen. - 3 stuks op kaart: nr. 1, nr. 3 en nr. 5.Meer informatie
Maat: One size€ 2,49/stuk

Ga zelf aan de slag met de Atelier box

€ 7,90

Kies

Eventuele kortingen worden verrekend in het winkelmandje.
  • 2 x Regia 4 (Bordeaux)

Hoe maak je het?

Onze Tricot Challenge in het kort 
  • Je breit een paar nieuwe sokken in zeven weken tijd.
  • Je kiest zelf je niveau uit drie moeilijkheidsgraden.
  • We bezorgen je wekelijks een werkbeschrijving op maat: uitleg in tekst én beeld via een YouTube-filmpje, te vinden op ons YouTube-kanaal.
  • Jij deelt je creatie op jouw en onze social media met de hashtag #madewithveritas

Check zeker onze Facebookgroep Breien met Veritas voor handige tips en nóg meer breiplezier!