Sokken breien met 4 breinaalden

Waar?
Veritas - Antwerpen Leysstraat
Moeilijkheidsgraad: 
Makers met ervaring
Sessies
2 sessies
€ 30
Deze workshop start op 23 februari 2019 van 14:00 tot 17:00.

MOEILIJKHEIDSGRAAD

basiskennis breien

WAT LEER JE?

Geen enkel paar sokken zo comfortabel als de sokken die je zelf breit. Moeilijk? Helemaal niet wanneer je een basiskennis breien hebt en onze workshop volgt. 
 

PRIJS

Je betaalt € 30 voor alle lessen samen, exclusief materiaal. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen en zullen ook niet op de klantenkaart komen. 

PRAKTISCH

Zorg er bovendien voor dat je op tijd bent zodat je voldoende tijd hebt om je sokken te maken. En breng zeker de nodige dosis enthousiasme mee!

 

Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Beschik je nog niet over Veritas-materiaal, dan kan je dit materiaal op de dag van de workshop aankopen met 10% korting. Een voorproefje van onze collectie vind je hier.

 

 

VOORWAARDEN ANNULATIE

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
Feb
23
Van 14:00 tot 17:00.
Maa
2
Van 14:00 tot 17:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.