rondbreien

Waar?
Veritas - Shopping Park Olen
Sessies
1 sessies
€ 15
Deze workshop start op 17 mei 2019 van 14:00 tot 17:00.

Moeilijkheidsgraad:

Geschikt voor beginners

 

Wat leer je?

In Duitsland is het de gewoonste zaak van de wereld, maar hier is de techniek nog grotendeels onbekend. Maar daarom niet minder bemind. Rondbreien biedt heel wat voordelen: je breit er snel kraagjes of andere ronde breiwerkjes mee én je naalden nemen heel wat minder plek in. Leuk voor je buurvrouw! Eens je de techniek onder de knie hebt, brei je in geen tijd al je creaties bij elkaar … ook sokken en rechte stukken!

Prijs:

€ 15, exclusief materiaal en exclusief aankoop patroon. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Praktisch:

Inclusief koffie of thee.
Duurtijd workshop: 3 uur
Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Beschik je nog niet over Veritas-materiaal, dan kan je dit materiaal op de dag van de workshop aankopen met 10% korting.

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
mei
17
Van 14:00 tot 17:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.