Voor de Leergierige beginners - Juwelen maken

Eén armband, drie keer zoveel effect! Rijg dit topjuweeltje makkelijk zelf.

Download de werkomschrijving: 
PDF icon 41325_NL.pdf
Deel dit op: 

Wat heb je nodig?

Rocaille-parels 0,9mm

Kleur: 3565
€ 2,85/stuk
Deze rocaille kralen zijn de kleinste glaskralen, goed voor de fijnste werkjes! Ze zijn gemaakt van glas en daardoor erg stevig. Met rocailles kunt u eindeloos creëren en de meest bijzondere sieraden maken. Beschikbaar in allerlei kleuren.Meer informatie
Meer kleuren
Aantal: 1

Atelier Box

Kleur: N00
€ 0,00/stuk

Bestel een idee en je ontvangt het in deze mooie en gratis Atelier Box. Leuk om cadeau te doen, maar minstens even leuk om voor jezelf te houden!

Meer informatie
Aantal: 1

Stappenplan

Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken. Kies hieronder de taal waarin je dit stappenplan wenst te ontvangen.

Vergeet zeker niet…

Nylondraad elastisch

Elastische nylondraad is onmisbaar als je zelf juwelen wil maken. Zo is deze supersterkte draad een handige basis om parels op te rijgen. Je kan kiezen uit twee maten: 0,8 mm x 8 m of 0,5 mm x 18 m.

Meer informatie
€ 3,99/stuk

Canvas herbruikbare boodschappentas

Bedrukte tas van stevig canvas, perfect om al je creatieve spullen mee te nemen. De handvatten zijn lang genoeg om ze makkelijk over je schouder te dragen. Extra sterk, dankzij de verstevigde bodem. Perfect als alternatief voor een plastic zak.Meer informatie
€ 2,99/stuk

Ga zelf aan de slag met de Atelier box

€ 2,85
Eventuele kortingen worden verrekend in het winkelmandje.
  • 1 x Rocaille-parels 0,9mm (Oranje)
  • 1 x Atelier Box (No Color)

Hoe maak je het?

DIT HEB JE NODIG

Rocailleparels 0,9mm van Gütermann 773875, rood 3565 - 2000000962696
Elastische nylondraad 0,8mm - 2000003027149

 

ZO MAAK JE HET

Neem een stukje nylondraad met 3-maal de lengte van je polsomtrek plus 4 cm extra. Rijg hierop de rocailleparels tot je nog 2 cm over hebt aan beide uiteinden. Maak een knoopje in de uiteinden van de nylondraad. Trek stevig aan en maak nog een knoopje.