naaiworkshop voor papa's !

Waar?
Veritas - Antwerpen Leysstraat
Sessies
1 sessies
€ 15
Deze workshop start op 19 maart 2019 van 18:00 tot 21:00.

KADOTIP VOOR VADERDAG !

Moelijkheidsgraad:

geen ervaring vereist.

Wat leer je?

Op verzoek van onze klanten, starten we met deze originele workshop !

Voor veel mannen is het nog steeds een uitdaging om een knoop aan te naaien , een broek te verkorten of een scheurtje in hun favoriete vest te herstellen ... daar gaan we verandering in brengen !

Tijdens deze toffe mannenworkshop, zal je stap voor stap de basistechnieken van eenvoudige retouches onder de knie krijgen, onder begeleiding van onze creatieve experten. Was het altijd al je wens om je in de wondere wereld van het naaien te storten en droomde je van een duidelijke en praktische omkadering? Dan is deze workshop geknipt. Je zal eindelijk je creatieve dromen kunnen waarmaken!

Mannen laat u niet kennen en schrijf je snel in !

Prijs:

€15, exclusief materiaal en patronen. Inclusief koffie of thee.

Praktisch:

Duurtijd: 3 uur

Let op: Tijdens de workshop wordt er uitsluitend gewerkt met Veritas materialen. Beschik je nog niet over het juiste materiaal , dan kan je dit op de dag van de workshop aankopen met 10% korting.

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
Maa
19
Van 18:00 tot 21:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.