Naaien voor kids & youngsters

Waar?
Veritas - Mechelen
Sessies
1 sessies
€ 25
Deze workshop start op 12 januari 2019 van 14:00 tot 17:00.

 

Voor 10 tot 16-jarigen

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gemakkelijk

WAT LEER JE? 

In deze workshop worden de eerste naaibeginselen uit de doeken gedaan.

Een pennenzak, een zwemzak, een rokje,… Jij kies je jouw favoriete ding om te maken. We hebben diverse eenvoudige ideeën ter beschikking, en terwijl jij een eerste naai-item creëert, krijgt je automatisch de eerste beginselen van naaien in de vingers.

PRIJS

25€ materiaal inbegrepen: stuk stof van 7,95 + afwerkmateriaal ( stikzijde, rits, lintje…). Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen en zullen ook niet op de klantenkaart komen.

PRAKTISCH

Zorg ervoor dat je op tijd bent zodat je voldoende tijd hebt om de naaiwerkje te maken. En breng zeker de nodige dosis enthousiasme mee! 

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
Jan
12
Van 14:00 tot 17:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.