Naaien beginners (volwassenen en tieners) in 5 lessen

Waar?
Veritas - Schelle (A12)
Moeilijkheidsgraad: 
Absolute beginner
Sessies
5 sessies
€ 100
Deze workshop start op 18 augustus 2020 van 10:00 tot 13:00.

Moeilijkheidsgraad:

Geschikt voor: beginners

Wat leer je?

Een ideale opleiding voor wie de eerste naaistappen zet. In 5 sessies leer je in kleine groepjes van maximum 6 personen onder professionele begeleiding de basisbeginselen van naaien. Iedereen werkt op zijn eigen niveau of tempo en krijgt persoonlijk advies. Je bepaalt zelf wat je wilt maken.

Absolute beginners leren hoe een naaimachine te gebruiken, hoe een patroon in elkaar zit, hoe je naden moet stikken, een rits innaaien, een zoom maakt, en nog meer nuttige vaardigheden.


Praktisch:

Deze workshopsessies zijn inclusief gebruik van de naaimachines, basismateriaal en een kopje koffie of thee.
Stoffen en toebehoren kunnen aangekocht worden in de winkel.

Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Beschik je nog niet over Veritas-materiaal, dan kun je dit op de dag van de workshop aankopen met 10% korting.

 

Duurtijd sessie: 3 uur per les

Prijs: 100 euro voor 5 lessen van 3 uur

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
Aug
18
Van 10:00 tot 13:00.
Aug
25
Van 10:00 tot 13:00.
Sep
1
Van 10:00 tot 13:00.
Sep
8
Van 10:00 tot 13:00.
Sep
15
Van 10:00 tot 13:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.