Macramé plantenhanger

Waar?
Veritas - Antwerpen Leysstraat
Sessies
1 sessies
€ 15
Deze workshop start op 16 februari 2019 van 14:00 tot 17:00.

Moeilijkheidsgraad:

Geschikt voor iedereen

Wat leer je?

Heb je altijd al de stap willen zetten naar ‘zelfgemaakt’? Ben je fan van ‘met de hand’? In deze gezellige open workshop leer je de basistechnieken van het macramé knopen.

Stap voor stap en op jouw maat zal er een hele creatieve wereld voor je opengaan.µ

Tijdens deze 3uur durende workshop maken we een mooie plantenhanger.

Prijs:

€ 15, exclusief materiaal en patroon. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

Praktisch:

Inclusief koffie of thee.

Duurtijd workshop:  1 x 3 uur

Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Beschik je nog niet over Veritas-materiaal, dan kan je dit materiaal op de dag van de workshop aankopen met 10% korting.

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

 

Feb
16
Van 14:00 tot 17:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is uitverkocht!