Losse cardigan breien

Waar?
Veritas - Shopping Park Olen
Moeilijkheidsgraad: 
Leergierige beginners
Sessies
2 sessies
€ 25
Deze workshop start op 11 maart 2017 van 14:00 tot 17:00.

Moeilijkheidsgraad:

Geschikt voor iedereen met basiskennis van breien. 

Wat leer je?

De nieuwe trend... een losse oversized vest! Ideaal voor een eerste breiproject. In deze workshop leer je stap voor stap hoe je deze heerlijke en érg hippe vest kan breien. Je kan deze vest breien in heel veel verschillende combinaties van wol. Laat je adviseren door onze lesgevers om de voor jou perfecte combinatie te kiezen. Wij helpen je op weg met het opzetten en met de losse steken. Na de workshop zal je al een eind gevorderd zijn, de rest werk je thuis op eigen tempo verder af. De volgende les leer je hoe je ze in elkaar zet. Een paar avonden breien en deze vest is helemaal de jouwe.Created by you!

Patroon: oversized damesvest exclusief van Veritas.

Prijs:

€ 25, exclusief materiaal en exclusief aankoop patroon. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Praktisch:

Inclusief koffie of thee.
Duurtijd workshop: 2 lessen van 2.5 uur
Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Beschik je nog niet over Veritas-materiaal, dan kan je dit materiaal op de dag van de workshop aankopen met 10% korting.

Maa
11
Van 14:00 tot 17:00.
Maa
25
Van 14:00 tot 17:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is uitverkocht!