Kleine herstellingen/ workshop

Waar?
Veritas - Wevelgem
Moeilijkheidsgraad: 
Leergierige beginners
Sessies
1 sessies
€ 15
Deze workshop start op 5 juni 2019 van 13:30 tot 16:30.

Moelijkheidsgraad:

Geschikt voor iedereen

Wat leer je?

Tijdens deze gezellige workshop, zal je stap voor stap de basistechnieken van kleine herstellingen  onder de knie krijgen, onder begeleiding van onze creatieve experte Natascha. Droomde je van een duidelijke en praktische omkadering? Dan is deze workshop geknipt. Je zal eindelijk je creatieve dromen kunnen waarmaken!

Prijs:

€15, exclusief materiaal. Inclusief koffie of thee.

Praktisch:

Duurtijd: 3 uur

Let op: Tijdens de workshop wordt er uitsluitend gewerkt met Veritas materialen. Beschik je nog niet over dver Veritas-materiaal, dan kan je dit op de dag van de workshop aankopen met 10% korting.

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

 

 

Jun
5
Van 13:30 tot 16:30.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.