Voor de Leergierige beginners - Naaien

Met stip op één in haar kleerkast, dit noppenjurkje dat je met een beetje handigheid zelf maakt. Superschattig in miniversie, speels voor de grotere meisjes…

Download de werkomschrijving: 
PDF icon 30705_NL.pdf
Deel dit op: 

Wat heb je nodig?

Stof met sinaasappels 75x100cm

Kleur: Oranje
€ 4,00/stuk
- 100% kwaliteitskatoen, koraalroze achtergrond met oranje print van sappige sinaasappels. Voor alle soorten fris-en-fruitige creaties: kinderkleding, accessoires, homedeco, ... - Van Sew-be-do, het huismerk van Veritas dat staat voor originele kwaliteitsvolle stofjes. - Afmeting print Ø 2,5 cm. - Afmeting stof 75 x 100 cm. - 100% katoen.Meer informatie
Aantal: 1

Creatief magazine nr. 5: Baby

Kleur: 999
€ 3,00/stuk

Dit babymagazine is er eentje om voor te smelten. Boordevol snoezige deco en kleertjes in verschillende thema’s en sfeertjes. Met brei- en haakmodellen, maar ook naaipatronen. Voor ieder wat wils dus, ook voor absolute beginners. Het magazine geeft interieurinspiratie en deco-tips. De kleding is voor baby’s, peuters en kleuters van 0 tot 5 jaar. Voor meisjes en jongens. Een absolute aanrader voor alle mama’s, tantes, meters en peters. Neem hier alvast een kijkje. Inclusief kortingbon van € 4, geldig op alle stoffen, brei-, haak- en macramégarens, bij aankoop van min. € 20.

Meer informatie
Aantal: 1

Biais effen 3m/20mm

Kleur: Rood
€ 2,60/stuk

Om al uw textiel op een creatieve manier af te biezen; deze fantasie biais is 20mm breed en geplooid op 8/8 aan de achterkant.  Deze fantasie biais is van zeer hoge kwaliteit, de kleur van de stof die U afbiest komt niet door de biais.  Wordt vooral gebruikt om artikelen af te boorden. Bestaat in heel veel kleuren in onze winkels, wij bieden het hier aan in de kleuren die bij onze stofjes passen.

Meer informatie
Aantal: 1

Atelier Box

Kleur: N00
€ 0,00/stuk

Bestel een idee en je ontvangt het in deze mooie en gratis Atelier Box. Leuk om cadeau te doen, maar minstens even leuk om voor jezelf te houden!

Meer informatie
Aantal: 1

Stappenplan

Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken. Kies hieronder de taal waarin je dit stappenplan wenst te ontvangen.

Vergeet zeker niet…

6 knopen effen glitter

Met deze glitterknoopjes geef je een kledingstuk instant glamour. Komen in meerdere kleuren aangepast aan onze Maaike Boot-stofjes, maar zijn ook superleuk op effen of gebreide kleding.

- 4 gaten

- Polyester

- 15 mm

- 6 knopen per kaart

Meer informatie
€ 4,95/stuk

Ga zelf aan de slag met de Atelier box

Eventuele kortingen worden verrekend in het winkelmandje.
 • 1 x Stof met sinaasappels 75x100cm (Oranje)
 • 1 x Creatief magazine nr. 5: Baby (No Color)
 • 1 x Biais effen 3m/20mm (Rood)
 • 1 x Atelier Box (No Color)

Hoe maak je het?

 • Zoek de juiste maat volgens de tabel in het magazine.
 • Neem het patroon over op patroonpapier.
 • Knip het patroon uit.
 • Indien nodig, de papieren patroondelen met het aantal cm aanpassen dat jouw maten van de maattabel afwijken.
 • Leg de delen op de stof en knip uit. Let op de draadrichting en de stofvouw. De stofvouw is het midden van het patroondeel (en dus geen kant of naad). De lijn voor de stofvouw = middellijn.
 • In de knipvoorbeelden zie je hoe de patroondelen op de stof  gelegd moeten worden
 • In dit patroon is de naadwaarde niet inbegrepen dus je knipt alle delen met 1cm naad.
 • Duid alle merktekens aan, bijvoorbeeld neep, plooi enz…
 • Bij het stikken van de delen liggen de goede kanten op elkaar.
 • Volg de juiste naai-volgorde die staat beschreven in het magazine.