Juwelen met miyuki parels

Waar?
Veritas - Sint-Denijs-Westrem
Moeilijkheidsgraad: 
Leergierige beginners
Sessies
1 sessies
€ 15
Deze workshop start op 13 maart 2019 van 14:00 tot 17:00.

Moeilijkheidsgraad

Geschikt voor iedereen

 

Wat leer je?

Met Miyuki-kralen kun je heel fijne patronen weven. Je leert werken met een kralen, weeft patroontjes tot armbandjes en werkt die af. De kettingen worden gemaakt zonder weefgetouw: een goed ontwikkelde fijne motoriek is dus wenselijk.

 

Prijs

€ 15, exclusief materiaal en naalden, inclusief koffie of thee.

 

Duurtijd workshop: 3 uur

Praktisch

Let op: tijdens de workshops wordt uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
Maa
13
Van 14:00 tot 17:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.