Juwelen maken nieuwe stijl

Niets zo leuk als een origineel juweel, voor jezelf of voor een ander! En het wordt nog leuker als het een eigen creatie is. Juwelen maken anno 2017, dat doe je zo!

Natuurlijk metaal

De metalen blaadjes die sinds kort in ons assortiment zitten, zijn al een juweeltje op zich: draag ze als hangertje aan oorbellen of versier er een leren bloem mee. Combineer verschillende elementen en je krijgt fascinerende kettingen en armbanden.

Lederen blaadjes

Nog een trend met topresultaat? Probeer eens de generfde blaadjes van leder: breng ze samen tot een bloem voor op een armband of ketting. Combineer ze naar hartenlust met parels en schakels tot een uitzonderlijk collier.

Je boodschappen voor altijd gegraveerd

Met wat graveermateriaal - voor een betaalbare prijs - kun je nu zelf je naam, mantra of motief ponsen op metalen juwelen. De origineelste cadeaus, die komen van jou!

Gehaakte ketting

Een van onze crea-expertes bedacht een leuk alternatief voor parels. Haak je graag, haak dan eens oorbellen of een ketting. Even oefenen en binnenkort draag jij een juweel van gehaakte schijfjes.

Je ziet: juwelen maken kan tegenwoordig met alles! Ontdek een immens aanbod kralen en materiaal bij Veritas en Atelier Veritas en toon ons je creaties op Facebook en Instagram met #AtelierVeritas!