Juwelen Maken - Hippe Armband

Waar?
Veritas - Izegem
Moeilijkheidsgraad: 
Leergierige beginners
Sessies
1 sessies
€ 15
Deze workshop start op 10 mei 2019 van 16:00 tot 18:00.

Moeilijkheidsgraad:

Geschikt voor iedereen

Wat leer je?

Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken om juwelen te maken. Jij kiest je favoriete kleuren en samen maken we een uniek juweel namelijk een hippe armband.

 

Prijs:
€ 15 exclusief gekozen parels. De basisbenodigdheden zijn inbegrepen in de prijs. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 20% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

Praktisch:

Duurtijd workshop: 2 uur.
Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Beschik je nog niet over Veritas-materiaal, dan kan je dit materiaal op de dag van de workshop aankopen met 20% korting. Het gebruik van tangen en dergelijke is inbegrepen in de prijs.

Voorwaarden annulatie:

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

mei
10
Van 16:00 tot 18:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.