jouw favoriet uit het naaimagazine, Blix broek

Waar?
Veritas - Sint-Denijs-Westrem
Moeilijkheidsgraad: 
Leergierige beginners
Sessies
1 sessies
€ 30
Deze workshop start op 17 juni 2019 van 14:00 tot 14:00.

Wat leer je?

Ken jij ons nieuwe naaimagazine al? Boordevol hippe mode voor dames, kids en tieners. Met patronen en werkbeschrijvingen voor beginners tot gevorderden. Zie je een stuk dat je helemaal geweldig vindt, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Of heb je nog nooit genaaid, maar wil je wel absoluut die broek hebben? Dan is deze workshop iets voor jou. In twee lessen maak je jouw favoriet uit het naaimagazine. In de eerste les leer je knippen en je patroon overnemen. In de tweede les stik je alles in elkaar. Schrijf je snel in en pak binnenkort uit met je eigen rode-loper-stuk!

Prijs:

€ 30, exclusief materiaal en patroon. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Het naaimagazine is noodzakelijk voor deze workshop. Je kan het ter plaatste kopen voor € 7,95.

Praktisch:

Inclusief koffie of thee.
Duurtijd workshop:  2 x 3 uur
Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Beschik je nog niet over Veritas-materiaal, dan kan je dit materiaal op de dag van de workshop aankopen met 10% korting.

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
Jun
17
Van 14:00 tot 14:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.