Inpakken en weggeven!

Een geslaagd cadeau? Dat staat of valt met de verpakking. Ontdek hier hoe gemakkelijk het is om je geliefden te verrassen!

Van mij voor jou

Niets zo makkelijk als dit: knip uit kraftpapier een vorm naar keuze. Zorg voor een inktstempel met de tekening of boodschap die je wilt overbrengen en druk ze erop. Breng met de naaimachine een bijpassend of net contrasterend stiksel aan langs de rand… en je op-en-top persoonlijk cadeau is klaar!

Pimpen met pompons & kwastjes

Last minute cadeaushoppen is aan jou niet besteed? Integreer je cadeautjes gewoon in je interieur tot op kerstavond. Fleur ze op met pompons of kwastjes in kleuren die passen bij je kerstboomversiering en je slaat twee vliegen in één klap! Gebruik ook sierlint, met motiefjes of van trendy velours, en je favoriete wol en omwikkel ze naar hartenlust.

Patch au naturel

Bij ons grote aanbod patches zitten uiteraard ook items met een kersttoets. Breng ze aan op je gepersonaliseerde wenskaarten, cadeautjes of - waarom niet - je schoorsteen. En combineer ze met wat je binnen handbereik hebt in deze periode van het jaar: een eucalyptustwijgje of een takje van je kerstboom...

Borduur je wensen

Je vertrekt van een kaart of een etiket met voorgevormde gaatjes. Kies je draden en je tekst of tekening en dan… borduren maar! Mét resultaat: originele wenskaarten en persoonlijke naamkaartjes om je cadeaus jouw heel eigen touch te geven.