Deborah Van Hul – Kleine moeite, groot resultaat

Deborah Van Hul (29) werkt op de communicatieafdeling van Veritas als grafisch vormgever. Door voortdurend in aanraking te komen met nieuwe materialen en creaties doet ze inspiratie op voor haar eigen projecten. En zo kreeg ze de vraag of ze iets voor de Atelierkrant wilde maken.

Ik hou van: “Rozetinten, webshoppen, interieurspulletjes en af en toe wat blingbling.”

Ik word gelukkig van: “Een mooi kaartje, zitten prullen, een lekker lang ontbijt en gezellige drukte in het weekend.”

Ik ben trots op: “Alle designs die er van de eerste keer ‘boenk’ op zaten! En mijn kleine meneer Peer!”

Inspiratie vind ik: “Overal! Instagram, Pinterest, op het werk, in onlineshops en kleine winkeltjes…”

 

Creaties voor Atelier Veritas: “Ik kreeg de kans om met het nieuwe ponsmateriaal aan de slag te gaan. Ik hou van eenvoudige juwelen die net dat tikkeltje meer hebben. Vaak koop ik iets, maar als ik er dan een persoonlijke toets aan kan geven, ben ik gelukkig. Het hoeft niet altijd moeilijk of ingewikkeld te zijn en daarvan zijn de dingen die ik maakte het perfecte voorbeeld. Iedereen kan het... Het fleszakje van velours is snel gemaakt en kun je toepassen op allerlei soorten en maten. Hang er een boodschap, naam of grappige quote aan: een originele manier om een fles wijn cadeau te doen of je feesttafel mee op te fleuren. Met het ponsen kun je alle kanten uit. Het lukt zelfs op bestek!”

Mijn favoriete ontwerp voor Atelier Veritas: “Dan kies ik toch de ketting met het roze kwastje en de naam van mijn zoontje. Dat is wie ik ben... en waar mijn wereld rond draait.”

Meer Deborah?

 boraspberry