Catherine Delporte – Ik eet pailletten als ontbijt…

Catherine Delporte, verkoopconsulente bij Veritas Carré Sénart, woont in de buurt van Parijs en studeerde styling en grafische vormgeving. Catherine ontwerpt eveneens korsetten, bustiers, hoepelrokken, accessoires en juwelen, waardoor ze geregeld samenwerkt met andere artiesten en vakmensen die haar creativiteit voeden.

Ik hou van: “Mijn creatieve bubbel. Het is een manier om mijn emoties weer te geven en te communiceren: ik probeer een dromerige dimensie aan de wereld te geven met mijn creaties. Je zou kunnen stellen dat ik gekleurde pailletten eet als ontbijt! Maar het leven zou nooit zo magisch zijn zonder mijn partner, mijn familie en mijn vrienden…”

Ik word gelukkig van: “Kleine simpele dingen: je moet gewoon je ogen en je hart openhouden! Moeilijke momenten kun je altijd terug in balans brengen met een positief teken.”

Ik ben trots op: “Mijn doorzettingsvermogen. Of het nu in mijn privé- of mijn professioneel leven is, ik ben altijd mezelf en blijf glimlachen en evolueren.”

Creaties voor Atelier Veritas: “Ik heb kraagjes gecustomized: borduurwerk, parels, studs en kettinkjes op het ene, Swarovski-stras op het andere. Allebei geven ze een extra toets aan een casual chic outfit of zijn ze de perfecte vervanger van een ketting bij een avondje uit. Ik heb eveneens een jeans gepersonaliseerd met borduursels en textielverf. Verf is een ideaal medium om het dromerige uit te drukken waar ik zo van hou. Elke basic top krijgt een andere dimensie met deze kleurige jeans.”

Mijn favoriete ontwerp voor Atelier Veritas: “Kraagjes, jeans, om het even, ik vond het gewoon tof om verschillende stukken uit een garderobe te customizen en zo karakter te geven.”

Meer Catherine?

 Aikaterinê