Borduur je sneakers, jas,bloes...

Waar?
Veritas - Wevelgem
Sessies
1 sessies
€ 15
Deze workshop start op 20 maart 2019 van 13:30 tot 16:30.

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Geschikt voor iedereen

WAT LEER JE ?

Op Pinterest en andere inspiratie-sites vind je massa’s motiverende, grappige of ontroerende quotes die je meteen op je sneakers wilt borduren. En in de plaats van ze af te drukken op papier, borduur je er gewoon een deze keer, in een hippe kleur.

Breng je seakers mee, bloesje of jasje mag natuurlijk ook.

PRIJS

Prijs: € 15,00 exclusief materiaal. Inclusief koffie en thee.

Duurtijd workshop: 3 uur.

PRAKTISCH

Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

 

VOORWAARDEN ANNULATIE

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
Maa
20
Van 13:30 tot 16:30.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.