Borduren als de beste

Op jeans, een jasje, een blouse, met lurexdraad, koord of wol: met enkele basissteken en wat fantasie kun je alles borduren, zelfs je eigen tekeningen. Wist je trouwens dat je in je Atelier speciaal papier vindt waarmee je je borduurtekening kunt overbrengen op stof en dat erna gewoon verdwijnt onder water?

Mix van borduurwerk en patches

Onder de knop ‘Naaien’ van je Atelier online hebben we verschillende borduurprojecten verzameld, van het meest eenvoudige tot het meest gedetailleerde. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de volledige rug van een hemd of blouse kunt opvrolijken door geborduurde elementen te mixen met bijpassende patches, voor een 100% couture-resultaat...

Borduur je boodschap!

Borduren gaat niet alleen om het versieren van je kleren, het is ook een originele manier om een boodschap over te brengen of je interieur op te vrolijken met een retro accent. Herontdek zo een van de allereerste Atelier Veritas ideeën: een geborduurde quote op een borduurring.

Zin om te beginnen borduren? Probeer het eens. Hoe je te werk moet gaan, dat zie je in een filmpje...

Bekijk hier de handige tutorial:

En jij, wat heb jij geborduurd of welke tekening zou je tot leven willen zien komen onder je naalden? Deel je creaties met de community op Facebook en Instagram en gebruik de hashtag #AtelierVeritas!