Borduren

Waar?
Veritas - Leuven
Moeilijkheidsgraad: 
Leergierige beginners
Sessies
1 sessies
€ 20
Deze workshop start op 24 oktober 2019 van 10:00 tot 13:00.

Moeilijkheidsgraad

Beginners of makers met ervaring

Wat leer je?

Je pimpt een hemdje dat je al even hebt, of een sobere rok of een ander kledingstuk, met een borduursel met hoog wow-gehalte! Gewoon, met de hand. De verschillende borduursteken kies je volgens het gewenste effect.

 

Prijs:

€ 15. Inclusief koffie of thee.

Duurtijd workshop: 3 uur

Praktisch:
Let op: tijdens de workshops wordt uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
Okt
24
Van 10:00 tot 13:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.