Voor de Leergierige beginners - Breien & haken

Een luchtig strepenmotief en een nog luchtiger V-patroon: Amandine is een toptopje voor een warme zomerdag. Mag het nog wat meer zijn? Bevestig er vrolijke kwastjes aan.

Vergeet niet het magazine uit te vinken als je het al hebt gekocht.
 

Download de werkomschrijving: 
PDF icon 45487_NL.pdf
Deel dit op: 

Wat heb je nodig?

Lia

Kleur: L00
€ 3,99/stuk

Lia is uitermate geschikt voor zomers breiwerk met een elegante uitstraling en prima draagcomfort!

 

Meer informatie
Aantal: 10

Creatief magazine nr. 17 breien

Kleur: 999
€ 7,99/stuk
Wild van wol en in de ban van breien? In ons creatief magazine nr. 17 vind je de breitrends voor voorjaar en zomer 2019. Van supervrouwelijke creaties tot sobere basics en ontwerpen met frivole details. Van all seasons truien tot hoogzomertopjes voor later op het seizoen. Op maat van beginnende, maar ook ervaren breiers. Wil je wat meer uitdaging? Kies voor een andere wolkwaliteit of een andere steek en je kunt eindeloos variëren. Kies je favoriete model en ga aan de slag, aan de hand van gedetailleerde werkbeschrijvingen, gebundeld in een handig uitneembaar schriftje. Neem hier alvast een kijkje. Inclusief kortingsbon van 4 euro, bij aankoop vanaf 30 euro.  Meer informatie
Aantal: 1

Stappenplan

Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken. Kies hieronder de taal waarin je dit stappenplan wenst te ontvangen.

Vergeet zeker niet…

Aluminium haaknaald 14cm

Deze aluminium haaknaald is van hoge kwaliteit. Vooral het extra gladde en stevige haakje en de speciale draadgleuf om gelijkmatige steken te kunnen vormen, zijn bijzonder handig. Beschikbaar in verschillende maten.

Meer informatie
Maat: 3,5 mm€ 2,95/stuk

Wolnaalden nr. 1-3-5

Met wol- of maasnaalden kan je je breiwerkje mooi afwerken. Deze naalden zijn dikker en hebben een groter oog dan gewone naainaalden waardoor je dikkere draad of wol moeiteloos kan inrijgen. - 3 stuks op kaart: nr. 1, nr. 3 en nr. 5.Meer informatie
Maat: One size€ 2,49/stuk

Ga zelf aan de slag met de Atelier box

€ 47,89

Kies

Eventuele kortingen worden verrekend in het winkelmandje.
  • 10 x Lia (Groen/Kaki)
  • 1 x Creatief magazine nr. 17 breien (No Color)