Ajour breien

Waar?
Veritas - Antwerpen Leysstraat
Sessies
1 sessies
€ 15
Deze workshop start op 2 februari 2019 van 14:00 tot 17:00.

Moeilijkheidsgraad:

Geschikt voor creatievelingen met een basiskennis van  breien

Wat leer je?

Tijdens deze workshop leer je onder begeleiding van onze experte de beginselen van het ajour breien. Was het altijd al je wens om je in de wondere wereld van het kant breien te storten, en droomde je altijd van een duidelijke en praktische kennismaking? Dan is deze workshop geknipt voor jou. Ajour breien is het zogenaamde 'gaatjes breien' of 'kant breien' met gaatjes op plekken waar je ze graag wil, zonder dat je steken laat vallen.

Prijs:

€ 15, exclusief materiaal en exclusief aankoop patroon. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Praktisch:

Inclusief koffie of thee.
Duurtijd workshop: 3 uur
Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Beschik je nog niet over Veritas-materiaal, dan kan je dit materiaal op de dag van de workshop aankopen met 10% korting.

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
Feb
2
Van 14:00 tot 17:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is uitverkocht!