125 jaar Veritas: Re:Collection – 2017, Bestemming toekomst

Om onze 125ste verjaardag te vieren hebben we de iconische Little Black Dress vertaald naar vijf iconische momenten uit de modegeschiedenis. Minimalistisch met oog voor detail: nu is gearriveerd.

In 2017 bestaat Veritas 125 jaar. En dat moet gevierd worden. Speciaal voor die gelegenheid hebben we de iconische Little Black Dress meegenomen op een tijdreis naar vijf iconische momenten in de modegeschiedenis: 1892, de 20's, 60's, 80s en 2017. De vijf modellen vind je in één envelop met exclusieve patronen. We presenteren je elk jurkje in drie versies: zwart, kleurig en feestelijk.

De vijfde en laatste etappe van deze tijdreis is al aangekomen en we landen vandaag, hier en nu, in 2017. De trend? Een comfortabel minimalistisch jersey jurkje opgesmukt met accessoires met een sterke identiteit.

In het zwart

V-hals, lengte tot halverwege de dij: het hedendaagse zwarte jurkje blinkt uit door zijn minimalisme en originele afwerking. Kijk maar naar de polsboordjes met een gouden streepje en de schitterende halsuitsnijding…

Kies voor kleur

Cosy en uitgepuurd: ons tweede alternatief is gemaakt van een witte structuurstof met vlekjes van grijs mêlé en kreeg een zakje. Het resultaat? Een modern kledingstuk dat heel mooi combineert met zilvertinten.

't Is feest

Een rode stof met foilprint uit ons assortiment is het ideale materiaal om een onbetwistbare feestallure te geven aan dit rechte jurkje dat perfect in de tijdsgeest past.

Grafische juwelen, metallic sneakers, tassen van (imitatie) reptielenprint: op de Veritas website vind je de bijpassende accessoires. Ontdek de volledige campagne op veritas.be/125Y en deel jouw creaties op Facebook en Instagram met de hashtag #125YVERITAS