Winnaars - wedstrijd Insua THE COLLECTION

  • Home
  • Winnaars - wedstrijd Insua THE COLLECTION

WIN EEN PANTY VAN INSUA THE COLLECTION

Om de lancering van onze nieuwe premium pantylijn Insua THE COLLECTION te vieren, kon je de hele maand oktober je ergste pantynachtmerrie doorsturen en zo kans maken op een nieuwe panty. Het was enorm moeilijk kiezen, gezien de grote hoeveelheid hilarische en dramatische reacties die we ontvingen. Na lang wikken en wegen hebben we de drie onderstaande verhalen tot winnaar gekroond! Proficiat aan de winnaars en bedankt aan alle deelnemers!

Pantydrama #1 Lieselot

Kerstfeest vorig jaar bij mijn schoonfamilie, het was de eerste keer dat ik de meesten van hen zag ... Ik droeg een jurkje met daaronder een mooie panty met een leuk patroon. Tijdens het aperitief kwamen ze rond met ovenhapjes. Ik had er eentje met bladerdeeg en kaas genomen, maar het bleek gloeiend heet toen ik erin wilde bijten. Ik trok mijn mond snel terug van het hapje, maar de hete kaas drupte recht op mijn billen, door mijn panty tot op mijn huid. Ik voelde mijn huid verbranden en grabbelde mijn vriend vast om het af te vegen. Zijn eerste reactie was om zijn net gevulde glas cava over mijn nieuwe jurk en billen uit te kappen. Daar stond ik, met een jurk en panty vol gesmolten kaas en cava terwijl iedereen ons gechoqueerd aanstaarde. Achteraf heb ik nog een hele tijd last gehad van de verbrande plekken op mijn billen.

Pantydrama #2 Veronique

Ik sta in mijn mooiste outfit op mijn man te wachten om naar een cocktailparty te vertrekken. De laatste minuut merk ik een ladder in mijn zwarte panty's. Geen probleem: ik trek wel snel onderweg in de auto mijn reservepanty aan die ik altijd bij heb voor zo'n noodgevallen. Hoe het is kunnen gebeuren, weet ik niet, maar ook in deze panty zat een ladder! Ik heb er niets beters op gevonden dan het kapotte been van beide panty's met een nagelknipper af te knippen en zo heb de twee panty's over elkaar aangetrokken met aan elk been één kous die nog intact was. Niemand heeft er iets van gemerkt en ik kon zorgeloos genieten van de party.

Pantydrama #3 Krystel

Ik had panty's van een goedkoper merk gekocht voor mezelf en ook voor mijn kind. Na een eerste wasbeurt in de machine wil ik ze aantrekken. Maar oeps, ze waren 'een tikkeltje' te klein geworden! Uiteindelijk heb ik die van mijn kind gedragen in plaats van de mijne.

Ook je pantydrama's beu?

Ontdek dan nu de nieuwe premium pantycollectie Insua THE COLLECTION !