• Home
  • Win een duo-restyling van Saar Styling!

Win een duo-restyling van Saar Styling!

Win Win Win !

Welke kleur past er het beste bij jouw blonde lokken? Of je sproetjes? Of die helderblauwe ogen? Heb je een rozige of een gelige ondertoon? Welke kleuren flatteren jou het best, en welke helemaal niet? En hoe bepaal je dat? Tijd voor een kleuranalyse! Vul onderstaande vragen in en maak - samen met een vriendin - kans op een gratis workshop van Saar Styling. 

Deze workshop vindt plaats op woensdag 10 december 2014 van 14u tot 17u in onze winkel in de Koning Albertstraat 5-7 te Hasselt. Tijdens deze workshop neemt Saar je mee in de wondere wereld van kleuranalyse. Ze toont je hoe je zelf kunt ontdekken welk type je bent aan de hand van enkele testjes: lente, herfst, zomer of winter! Ze geeft ook tal van tips & tricks mee per kleurentype, van kledij en accessoires over make-up tot nagellak! En dankzij de handige, uitneembare kleurenkaart kun je jouw kleurenpalet overal mee naartoe nemen. Elke deelnemer krijgt een gesigneerd exemplaar van haar nieuwste boek cadeau.

! De winnaar wordt via telefoon of e-mail verwittigd, vergeet dus zeker niet om een geldig telefoonnummer en e-mailadres op te geven.