Gemakkelijk bestellen

Veilig betalen

GRATIS LEVERING IN JE VERITAS WINKEL

Snelle levering

‘RE:Collection’: een feestelijke reis doorheen de tijd.
In 2017 bestaat Veritas 125 jaar. Om ons jubileum te vieren, brengen we de ‘RE:Collection’-campagne uit: een feestelijke beeldenreeks, geshoot door de Belgische fotografe Marie Wynants. We nemen je mee op een tijdreis doorheen de geschiedenis, met 1892 als vertrekpunt. Een veranderende ‘little black dress’ dient hierbij als leidraad. Gecustomized en gestyled op vijf verschillende manieren weerspiegelt elk silhouet vijf verschillende momenten in de modegeschiedenis. Want Veritas staat al 125 jaar voor maken, doen en dragen – en blijft daarvoor ook dé referentie in de toekomst.

In de kijker: 1892

In 1892 werd Veritas opgericht. Onze nieuwe campagne, ‘RE:Collection’, is voor ons het perfecte moment om terug te blikken op het verleden van onze winkelketen. Voor de gelegenheid gaan we enkele iconische trends van toen herintegreren in ons nieuw assortiment. Je kunt bijvoorbeeld deze kanten maskers, bijhorende juwelen en haaraccessoires nu vinden in de winkels en webshop.

Creëer je eigen gesofisticeerde 20’s look

Wist je dat Veritas in 1924 al 17 winkels had in België? Zo waren we de eerste Belgische winkelketen. Het modebeeld van toen werd geïnspireerd door Charleston en gesofisticeerde glamour en geldt vandaag nog steeds als een bron van inspiratie. De roaring twenties zijn ook dit najaar niet veraf in onze winkels en webshop! Customize zelf je accessoires met een pluim of parels, of koop enkele essentials bij ons. 

Experimenteer met 60’s prints en panty’s

De swinging sixties waren topjaren voor Veritas! In deze gouden tijd ontpopten we ons tot echte vernieuwers en brachten we als eerste de fantasiepanty met groot succes op de Belgische markt. In onze RE:Collection campagne eren we deze mijlpaal met panty’s met polkadots. Een vleugje Twiggy erbij, en ook vandaag is deze look hip. Shop ‘m zelf in onze webstore. 

Gratis panty

Customize jouw 80’s look

In de eighties gingen mensen massaal zelf epauletten in hun kleding zetten, patches opnaaien, opvallende kousen dragen en knopen customizen. Voor ons betekende dit een land vol Belgen die hun weg naar Veritas vonden. Maar vandaag kan een vleugje 80’s kitsch nog steeds! Beenwarmers, fluo accessoires en netkousen doen het ook deze winter goed. 

Veritas vandaag

Al 125 jaar evolueert Veritas mee met zijn tijd, zoveel is duidelijk. In 2017 willen wij meer dan ooit de bestemming zijn voor creatievelingen die combineren én maken. We brengen dan ook een winkelaanbod dat past bij alle facetten van het leven. Tip: ons 125-jarig bestaan en de verrassingacties die ermee samenlopen, zijn redenen om de Veritas winkels extra goed in de gaten te houden! 

Een kijkje in de toekomst

In het najaar van 2017 giet Veritas haar vernieuwende visie in een jubileumcampagne die het verleden van Veritas in de kijker zet, met de blik stevig op de toekomst gericht. “Ontdek ons verleden, maak zelf je toekomst” wordt dan ook de baseline. Bekijk de campagne video hier!

Volg onze campagne ook op social media via #125YVeritas