Tassen: de nieuwste trends
  • Home
  • Tassen: de nieuwste trends

Een tas komt altijd van pas. En de leukste, die vind je in de nieuwe collectie van Veritas!

Helemaal hip dit jaar zijn rugzakjes. Logisch, want ze zijn superpraktisch én echte eyecatchers. Bij Veritas vind je de meest uiteenlopende uitvoeringen, van sportief street style in jeans tot vrouwelijk matelassé en dierenprint. 

Hoe groter, hoe beter: dat geldt zeker voor onze tote bags in verschillende prints. Maak een modestatement en combineer een basic outfit met een tas in een opvallend patroon. En heb je zin om eens af te wisselen? Deze tassen zijn reversible, je kiest zelf welke uitvoering je wilt tonen: mat of metallic. 

Wil je snel van tas wisselen, dan is een inside bag de oplossing! Je hevelt alle spulletjes makkelijk van de ene naar de andere tas over. De bijpassende portemonneetjes zijn de kers op de taart: mixen en matchen maar! 

Laptoptassen hoeven niet saai te zijn. Met onze exemplaren – in slangenprint of minimalistic zwart – ga jij fashionable aan het werk. 

Summer wedding of garden party gepland? Onze soireetasjes feesten graag mee. 

Zo stijlvol kan zwart-wit zijn! Check onze black&white lijn: tassen in verschillende formaten, materialen en uitvoeringen met matching portemonnee en zonnebrilkoker…