School is cool
Alles om er goed uit te zien op het schoolplein en een hele lading vrolijke accessoires om de fun erin te houden: met deze nieuwe collectie scoor je meteen goede punten!

Buiten blijven

Uren buiten blijven spelen, ook al regent het pijpenstelen, dat gaat perfect in dit stevige regenjasje. Met rits én drukknopen, voor extra bescherming. Ook de speelse streepjesvoering mag gezien worden, in een omgeslagen mouwboord bijvoorbeeld. En dankzij de zonnig gele kleur loopt je kind overal in de kijker!

Must have mutsen

Mutsen draag je al lang niet meer alleen om je te beschermen tegen de kou. Ze zijn een echt mode-accessoire geworden, ook voor kinderen. Elke dag goedgemutst naar de klas? Geen probleem! We hebben luchtige exemplaren met oortjes of pompons en voor de iets groteren mutsen met quotes als ‘Rebel’ of ‘Bestie’ erop. 

Da’s pas klasse

Een verkeerde schooltas mee terug naar huis? Dat overkomt jouw kind niet (meer), met zo’n unieke rugzak. Of pennentas. Een leuk stoflapje, een paar naaiaccessoires, en die eerste schooldag is al geslaagd.

Goed gezien!

Met haar dat continu voor je ogen valt, kun je niet goed (leren) lezen of schrijven. Een speld met fluffy pompons, een diadeem met grappige oogjes of een reuzenstrik… de eerste van de klas, dat ben ik!