12a Doreen

 

Rugpand:

Op een totale hoogte van 65 cm voor de raglanmouwuitsnijding (zoals beschreven om de 8 boordsteken te behouden) afwisselend om de 2 rijen minderen : *2 steken (3 steken samenbreien) dan 1 steek (2 steken samenbreien) aan beide kanten* (herhaal van * tot *) tot U nog 25 steken over hebt. Zet deze steken op een stekenhouder.

Voorpand:

Op een totale hoogte van 45 cm voor de raglanmouwuitsnijding (zoals beschreven om de 8 boordsteken te behouden) om de 2 rijen 8x 2 steken minderen (3 steken samenbreien) aan beide kanten tot U nog 25 steken over hebt. Zet deze steken op een stekenhouder.

Mouwen:

Op een totale hoogte van 48 cm de eerste en laatste 8 steken breien in boordsteek 1/1 en tegelijkertijd beginnen aan de raglanmouwuitsnijding (zoals beschreven om de 8 boordsteken te behouden): afwisselend om de 2 rijen minderen: * 2 steken (3 steken samenbreien) dan 1 steek (2 steken samenbreien) aan beide kanten* (herhaal van * tot *). Wanneer er nog 17 steken zijn, brei telkens de middelste 3 steken recht samen tot er nog 9 steken over zijn. Zet de steken op een stekenhouder.

 

23 Dieter, herentrui
De kraag moet gebreid worden met kleur beige (en niet met grijs).

 

18 Debra
Breedte rugpand is 53 cm ipv 83 cm.