Ondeugend op jouw manier

Ondeugend, een beetje uitdagend, verleidelijk, ... deze maand laat je je van je stoutste kant zien.

Welk type ondeugend ben jij?

Gewaagd

Jij komt ergens binnen en alle blikken zijn op jou gericht. Je weet dat je dat effect hebt op de mensen rondom je, maar doet er niks extra’s voor. Dit is wie je bent. Je stijl? Opvallend, gedurfd, extravert, een tikkeltje stout soms. Nog voor iets een trend is, draag jij het al, op jouw manier. Je vindt het jammer dat een dag maar 24 uur telt, want je agenda zit altijd boordevol: de nieuwste lunchplek, het coolste café, die niet te missen vernissage of de must be party, jij bent erbij.

Sportief

Je bent altijd enthousiast, en dat maakt je nog aantrekkelijker. Je kleedt je graag volgens de laatste trends, maar geeft er je eigen sporty invulling aan. Je combineert een sexy doorknoopjurk met luipaardprint en een originele panty met dito motief, en trekt er dan spontaan je comfy sneakers onder aan.

Stijlvol

Jij ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Je koopt kwaliteitsitems die jaren mooi blijven. Je weet perfect wat je wel en niet staat. Classy is je middle name. En ook al lijk je misschien altijd op-en-top zelfverzekerd, toch kun je nog heel blij worden van een complimentje. Last but not least: onder die tijdloze trenchcoat gaat niet altijd een even tijdloze panty schuil. Verrassen doe je op jouw manier!

Romantisch

Je bent fan van modieuze, makkelijk combineerbare outfits die comfortabel maar toch stijlvol zijn. Je houdt van uitstappen met je gezin, maar blijft net zo graag thuis, en dan kleed je je graag cosy & comfy. Maar opgelet: niet alles is wat het lijkt. Soms haal je je ondeugende kantje boven met een speelse panty met een sexy tintje.