KETTING MET PLAATJE

download printversie: 

DIT HEB JE NODIG

  • 120 glazen kubusvormige parels 2mm, lichtroze
  • 75 glazen kubusvormige parels 2mm, grijs
  • 15 oogstiften, zilverkleurig
  • 44 kleine knijpkralen, zilverkleurig
  • 70cm ketting met grotere schakel, zilverkleurig
  • 5 metalen vleugeltjes, zilverkleurig

 

ZO MAAK JE HET

Rijg op een oogstift afwisselend 3 roze parels en een knijpkraal, tot je 15 roze parels op de oogstift hebt (dus 3 roze-1 knijpkraal-3 roze-1 knijpkraal-3 roze-1 knijpkraal-3 roze-1 knijpkraal-3 roze) en maak op het einde van de oogstift een nieuw oogje.

Doe net hetzelfde met de grijze parels, tot je in totaal 6 oogstiften hebt met roze parels en 5 oogstiften met grijze parels.

Leg deze afwisselend naast elkaar met af en toe onderaan een metalen vleugeltje tussen, te beginnen en te eindigen met een roze oogstift.

Steek een nieuwe (lege) oogstift door de oorspronkelijke oogjes van al deze oogstiften (met parels) en de oogjes van de metalen vleugeltjes, en sluit deze achteraan met een nieuw oogje.

Steek een tweede nieuwe (lege) oogstift door al de nieuwe oogjes die je ervoor gemaakt had aan de uiteinden van de oogstiften met parels, en sluit opnieuw met een nieuw oogje. Je krijgt nu een soort plaatje.

Rijg op de 2 overgebleven oogstiften nog 15 roze parels per oogstift, en maak deze met een oogje vast aan de oogjes van de bovenste oogstift van het plaatje. Maak aan het andere uiteinde van deze 2 nieuwe oogstiften de zilverkleurige ketting vast.

https://www.veritas.be/sites/default/files/pdf/diy/s16_ketting_met_plaatje_-nl.pdf
No

Shop benodigdheden