You are here

Je eigen quote borduren

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Geschikt voor iedereen

WAT LEER JE ?

Op Pinterest en andere inspiratie-sites vind je massa’s motiverende, grappige of ontroerende quotes die je meteen aan je muur zou willen hangen. En in de plaats van ze af te drukken op papier, borduur je er gewoon een deze keer, in een hippe borduurring. Eva Verbruggen van Het Atelier van Eva V. leidt deze onderneming in goede banen. Ze helpt je geduldig om je spreuk zonder spelfouten op de stof over te brengen.

PRIJS

Prijs: € 20,00 exclusief materiaal. Inclusief koffie en thee.

Duurtijd workshop: 3 uur.

PRAKTISCH

Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

 

VOORWAARDEN ANNULATIE

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

Kalender

Geen workshops gevonden.