You are here

Iedereen creatief met onze stofjes!

Onze stofjescollectie bevat voorgeknipte stofjes in verschillende formaten, met prints exclusief verkrijgbaar bij Veritas.

Naast stoffen aan de lopende meter hebben we onze grotere voorgeknipte stofjes van 75 cm op 100 cm. Hiermee kan je mooie kussens of een zitzak maken. Ook stoffen letters, allerlei baby-spullen of verschillende schattige zakjes creëer je met één van deze lapjes. Nog leuker: 1 lapje van 75 cm op 100 cm is perfect om een leuk rokje voor je dochter of kleindochter mee te maken!
 
Naast onze grotere stofjes, verkopen we ook kleinere exemplaren. Deze zijn 55 cm op 45 cm. Echt klein zijn ze dus niet. Je kan door gewoonweg twee lapjes stof aan elkaar te naaien of te stikken al een superleuk kussen maken. Een kussen dat trouwens perfect bij die zitzak past die je met de grote stofjes maakte :-). Of wat dacht je van een geldbeugeltje of een echte portefeuille, een GSM-hoesje, een pennenzak, grappige figuurtjes of een teddybeer? Het kan allemaal met een stofje van 55 op 45 cm.
 
 Heb je geen naaimachine of geen ervaring met naald en draad? Geen probleem. 
Je hoeft geen creatief wonder te zijn om met ons stoffenconcept aan de slag te gaan. Haal je schaar uit de schuif, teken een patroon op een van een leuke opstrijkpatches, knip uit en strijk je figuurtje op je oude trui, hemd, vest of broek. Klaar je is nieuw kledingstuk! 
 

Onze patches zijn overigens ook ideaal om gaatjes mee te camoufleren. Laat je liever je schaar in de schuif liggen maar wil je toch graag een beetje meer schwung aan je oude trui, hemd, vest of cardigan geven? Dan strijk je onze voorgeknipte, ovalen strijkapplicaties op. Zij hebben al kant en klaar een leuke vorm.

Fruitjes, letters, vespa's, pinguins en andere diertjes, sterretjes. Je hebt het maar te kiezen, op te strijken en je kan er meteen de show mee stelen. Creatief zijn is nog nooit zo makkelijk geweest!
 
Al onze stofjes, repair patches en strijkapplicaties kan je verder naar hartenlust combineren met een ruim assortiment bijpassende knopen.

En dan zijn er nog de linten. Biais lint, pomponlint, afwerklint in verschillende kleuren en met verschillende patronen. Je vindt het allemaal in ons  assortiment.

We geven je hieronder alvast een sneakpeak uit ons assortiment en enkele  ideeën die je volledig zelf kan maken en kan delen met anderen via onze facebookapp.

Shop nu  alvast de Veritas SEW-BE-DO stoffen, knopen en linten online.

vrolijke vlaggetjes

retrotasje met bollensluiting

kussen in wolkvorm

stoffen letters

gepersonaliseerde cardigan

meisjesrokje

 

Veritas Sew-Be-Do voorgeknipte grote stoffen.

 

 

Veritas Sew-Be-Do voorgeknipte kleine stofjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veritas Sew-Be-Do bieslint. Veritas Sew-Be-Do lint.

 

 

Veritas Sew-Be-Do repairpatches.

Veritas Sew-Be-Do patches.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veritas Sew-Be-Do knopen.Veritas Sew-Be-Do lint op rol.