Wind of regen, wij kunnen ertegen!
Fietsen is fun en vaak ben je sneller op je bestemming dan met de auto! Om je tijdens je rit te beschermen tegen wind en regen ontwikkelden we een vrolijke Go Out collectie met alle accessoires die van pas kunnen komen.

Droog onderweg

Een tochtje met de fiets gepland en de weersvoorspellingen zien er maar somber uit? Jij verjaagt de regen en de wind met een leuk jasje in blauwe of rode lak, metallic goud of luipaardprint.

Hondenweer?

Zeg maar dag tegen de verzopen-kat-look! Onder zo’n beestig mooie paraplu hou jij het lekker droog. Geen dierenliefhebber? We hebben ook leuke exemplaren met quotes, kleurtjes of glow-in-the-darkprint.

Schitterend!

Als fietser kun je je nooit genoeg beschermen. Pimp je sobere fiets met vrolijke reflecterende stickers in luipaard- of een andere print, in zwart, grijs of geel en rij jezelf in de kijker. Veilige reis!

Voetje voor

Wind of regen, met zo’n leuke regenlaarsjes kun je ertegen… Een laag of hoog model, hippe luipaardprint, effen kuikentjesgeel of kaki, glanzende blauwe of rode lak, kies je paar maar!
Hou niet alleen je voeten, maar ook je zadel droog, met een cool hoesje. Wat wordt het: een wild zadelhoesje met luipaardprint of een stylish versie in metallic goud?