Brei sjaals voor het goede doel Berrefonds … en help zo om warmte te schenken aan gezinnen die een kindje moeten missen.

Hoe werkt het?

  • Brei een sjaal. Enkele werkbeschrijvingen voor een sjaal vind je hieronder.
  • Breng je sjaal binnen in een van onze Veritas winkels in Vlaanderen. Als dank krijg je een aankoopbon ter waarde van € 5*.
  • Het Berrefonds deelt tijdens hun Koesterweek van 13 t.e.m. 20 december sjaals uit aan gezinnen die een kindje moeten missen.

*1 bon per klant, zo lang de voorraad strekt. Geldig tem 31/12/2020.

Aan de slag!

Wat doet het Berrefonds?

Het Berrefonds wil een houvast zijn voor (groot)ouders, familie en vrienden op het moment dat hen het ondenkbare overkomt: het verlies van een kind. Maar elk verhaal is uniek. Elk verlies is anders. En elk gezin is dat ook. Daarom ontwikkelden ze intussen een hele waaier aan tools en ondersteuning, gaande van koesterkoffers tot contacten met lotgenoten en een uitgebreide vrijwilligerswerking. Alle info en heel veel  inspiratie vind je op hun website. 

Apilou voor je sjaal

Apilou is een topwol voor onder meer sjaals. Hij bestaat in tientallen kleuren en is niet alleen streelzacht, maar ook pluis-resistent. Dat betekent dat er bij gebruik geen pluisjes verschijnen. Wat je ook maakt met Apilou, het blijft er dus als nieuw uitzien.