You are here

baby- en kinderkleding

   

 

MOEILIJKHEIDSGRAAD

beginners en gevorderden

WAT LEER JE ?

Je oogappel gun je graag iets extra. In deze workshop kies je zelf welk baby- of kinderitem je wil maken en ga je sowieso met een fantastisch cadeautje voor hem of haar naar huis.

Een pamperzakje voor baby’s, een hemdje voor een kleuter, een jurkje voor de kleinste prinses, een zachte plaid,… onze ideeën om voor de little ones aan de slag te zijn, zijn uitgebreid.

Voor meer inspiratie, klik hier en hier Wij helpen jou je idee te realiseren.

Deze workshop is inclusief gebruik van de naaimachines, basismateriaal en een gezellig kopje koffie of thee.
Stoffen en toebehoren kunnen aangekocht worden in de winkel. Ontdek ons assortiment in preview hier

PRIJS

Deze workshop kost € 20, exclusief patronen en  materiaal.  Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen en zullen ook niet op de klantenkaart komen.

PRAKTISCH

Zorg ervoor dat je op tijd bent zodat je voldoende tijd hebt om je stuk af te maken. En breng zeker de nodige dosis enthousiasme mee! Let op: tijdens de naaiworkshops wordt er uitsluitend met stof van Veritas gewerkt. Beschik je nog niet over Veritas-stof, dan kan je dit materiaal op de dag van de workshop aankopen met 10% korting.

 

Voorwaarden annulatie

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

Kalender

Geen workshops gevonden.